martes, 13 de marzo de 2012

VIOLACIÓ DE DRETS HUMANS

Hola, sóc Bàrbara Esteve de 4tB.
NOTICIA



En aquesta noticia podem veure una violació dels drets humans; el dret fonamental que viola és el dret a la igualtat entre homes i dones, és a dir, l'article 1  dels drets personals o fonamentals de tot individu.
Aquesta noticia ens narra la història d'una dona que volia que al lloc on viu ( Riad, en Arabia Saudi) les dones tingueren també el dret a conduir, és a dir, iguals que els homes. Després d'haverla jujat s'ha comprovat que tenia raó i que li estaven violant un dret i per això ha segut premiada amb el premi "Mujeres con coraje"


Hola, sóc Laura Juarros de 4rtB.
Noticia
 



En aquesta notícia podem veure una violació de drets humans; el dret fonamental que viola és el dret a la vida, a la igualtat i a la dignitat, que són: l'article 1,2,3,29,30, etc, dels drets personals i fonamentals del individu. La noticia parla d'un assasinat a Irak  d'un home per ser homsexual, altres 14 persones han mort per açò. També diu que maten als "emos".


Hola sóc Anna  Gómez Giménez de 4tB
noticia
En aquesta noticia tan esgarrifosa, podem observar que violen molts drets humans com
1. Tots els éssers humans naixem lliures i iguals
                       2. Tothom té dret a aquests drets
                       3. Dret a la vida
                       5. Ningú no serà sotmès a tortura
                       6. Tot ésser humà té dret a una personalitat jurídica
I moltíssims altres per l'estil... Aquesta noticia ens conta com molta gent esta siguent torturada per l'anomenada "cadira alemana" i finalment assasinada, també conta testimonis, i revel·la les movilitzacións de familoiars i amics contra aquests fets ocorreguts a Siria.



No hay comentarios:

Publicar un comentario